Nieuws
-
Belangrijk nieuws.
Belangrijk nieuws;
Op woensdag 24 december,
sluiten wij onze winkeldeur, om 17.00 uur,
om na 30 jaar met groot verlof te gaan.
Na op 17 juli 1995 de bakkerij te hebben overgenomen
groeide Bakkerij Hallema Ambachtelijke Bakkers
uit tot een … -
Piggy sparen
Piggy,
I.v.m. met de overname van Bakkerij Hallema Ambachtelijke Bakkers
is er het volgende besloten;
Heeft u nog piggy spaarpunten bij ons?
U kunt nog sparen tot 1 december 2025
Vanaf 1 december t./m 24 december
kunt u alleen nog … -
Brood van gister.
Brood van gister.
Brood van gister ook vandaag nog lekker.
Bij ons wordt brood verkocht dat de dag er voor vers is gebakken.
Dit doen we om verspilling van ons brood tegen te gaan,
want brood van gisteren is vandaag ook nog … -
Brood menu.
Brood menu.
Wit tarwebrood bereid van tarwebloem;
Bruin tarwebrood bereid van tarwebloem en tarwevolkorenmeel
Volkoren tarwebrood bereid van tarwevolkorenmeel
Volkoren tarwebrood vloer bereid van tarwevolkorenmeel
Bruin … -
Bakkerij Hallema op Facebook
Wij zijn ook op Facebook te vinden.
Volg ons voor leuk nieuwtjes en aanbiedingen.
Facebook.com/BakkerijHallema